Welkom bij pannenkoekenhuis de Grebbeberg!

 

Pannenkoekenhuis de Grebbeberg heeft zijn naam te danken aan zijn ligging op de 52 meter hoge heuvel ‘de Grebbeberg’. De ligging van Pannenkoekenhuis de Grebbeberg is aan het Grebbebos en naast Ouwehands Dierenpark, een dierenrijk waar de gehele dag veel te beleven valt voor jong en oud.

 

Wij zijn één van de weinige restaurants die op steenworp afstand van Ouwehands dierenpark verwijderd zijn, nu ook met de twee unieke panda’s! Na een dag genieten in dit fantastische park, kunt u lopend een bezoekje brengen aan het pannenkoekenhuis. Het pannenkoekenhuis is stijlvol ingericht en heeft een fraai overdekt terras.

 

U kunt bij ons zeven dagen per week terecht vanaf 12 uur voor een heerlijke, rijk belegde pannekoek!  In de weekenden en vakanties kunt u zelfs al vanaf 11 uur bij ons terecht om bijvoorbeeld te genieten van onze nieuwe lunchkaart!

Agenda

 

Op 1e en 2e Kerstdag (25-12 en 26-12) en met Oud & Nieuw (31-12 & 01-01) zijn wij gesloten.

 

 

Keuze van de chef:

 

 “Wilde Winter Wildragout”

Een heerlijke winter pannenkoek belegd met spek, ui, champignons, wildragout en preiselberen. Met deze pannenkoek kunt u de koude winterdagen makkelijk aan.

Nieuw! Lunch!

 

 

We serveren nu ook lunch bij pannenkoekenhuis de Grebbeberg. We gebruiken hiervoor het heerlijke brood van de bakkerij van restaurant vroeg! Bakkerij vroeg maakt dagelijks handgemaakt dezem brood, geheel volgens eigen recept.