Panda’s in Rhenen!

 

Als één van de weinige bedrijven in Rhenen zitten wij op steenworp afstand van Ouwehands dierenpark en dus ook heel dicht bij Wu Wen en Xing Ya!

 

Natuurlijk hebben deze mooie dieren ook ons weten te inspireren! U kunt bij ons dus ook genieten van een heerlijke ‘Panda koek speciaal‘ (loempiavulling met taugé, champignons, ui, prei, wortel, kip en bamboescheuten. Geserveerd met atjar en sambal). Voor de kinderen hebben we de ‘kinder pandakoek‘; een lekkere kinderpannenkoek met een panda snoepgezichtje!

Welkom bij Pannenkoekenhuis de Grebbeberg!

 

Ons pannenkoekenhuis staat midden op de bekende Grebbeberg in Rhenen. In de omgeving valt veel te ontdekken, zo kunt u een prachtige wandeling maken in het bos tegenover het pannenkoekenhuis. Of een bezoek brengen aan Ouwehands dierenpark, of de historie van de Grebbeberg leren kennen.

 

Daarnaast ligt ons pannenkoekenhuis aan meerdere mooie fiets- en wandelroutes en is de Grebbeberg beklimmen een leuke uitdaging voor wielrenners.

 

U kunt bij ons terecht voor een heerlijke pannenkoek, met genoeg keuze voor jong en oud, u kunt kiezen voor de oude vertrouwde klassiekers, maar u kunt natuurlijk ook één van onze specialiteiten pannenkoeken proberen.

 

We bieden eventueel ook een drie gangen menu aan met de soep van de dag, een pannenkoek en een dame blanche. En voor de liefhebber hebben we een aardig assortiment  aan bieren van de tap en op fles.

 

Misschien wel onze belangrijkste gasten zijn natuurlijk kinderen en die hoeven zich bij ons niet te vervelen. We hebben speciale menu’s met kinderpannenkoeken en bijvoorbeeld een ijsje en een cadeautje. Verder kunnen de kinderen zich vermaken in het speeltoestel (buiten) of een kunstwerk maken van een kleurplaat, of op ‘speurtocht’ naar de vijf verstopte beren.

 

Kortom, reden genoeg om ons een keer met een bezoek te vereren. Kijk nog even rond op onze website en ontdek wat we nog meer te bieden hebben!

 

 

Agenda:

 

Meivakantie: 22 april tot en met 30 april

Koningsdag: 27 april 2017

Herdenking Grebbeberg: 4 mei 2017

Bevrijdingsdag: 5 mei 2017

 

Wij zijn uiteraard de hele vakantie periode geopend!

 

Onze openingstijden zijn:

 

Wij zijn elke dag van 12.00 tot 20.00 uur open!