Welkom bij pannenkoekenhuis
De Grebbeberg!

 

 

Pannenkoekenhuis De Grebbeberg heeft zijn naam te danken aan zijn ligging op de 52 meter hoge heuvel ‘De Grebbeberg’. De heuvel is tevens het eindpunt van de Utrechtse Heuvelrug en het startpunt van mooie fiets en wandelroutes. De ligging van Pannenkoekenhuis De Grebbeberg is aan het Grebbebos. Het bos is vrij toegankelijk met mooie uitzichten over de Nederrijn en de Betuwe.

 

Wij zitten op een steenworp afstand van de hoofdingang van Ouwehands Dierenpark. Ideaal om na uw bezoek aan Ouwehands Dierenpark langs te komen met uw gezin. Deze dierentuin is natuurlijk algemeen bekend vanwege de panda’s, maar ook staat het bekend als speelparadijs voor kinderen en vele andere diersoorten. Na een dag genieten in dit prachtige park, kunt u lopend een bezoekje brengen aan het pannenkoekenhuis.

 

Het pannenkoekenhuis is stijlvol ingericht en heeft een fraai overdekt terras. Wij zijn één van de weinige pannenkoekenhuizen die nog ouderwets in de pan bakken. Zowel onze ruim belegde pannenkoeken als onze poffertjes worden op de ambachtelijke manier bereid. Naast onze ruime keuze uit pannenkoeken kunt u tot 15:30 uur gebruik maken van onze lunchkaart.

 

Mocht u niet zo van pannenkoeken houden, kunt u een keuze maken uit één van onze salades of een heerlijk broodje hamburger van de grill met frietjes en een salade.
U kunt natuurlijk ook even stoppen voor een kopje koffie met appelgebak of u maakt een keuze van onze bierkaart met een borrelhapje er naast.
Kortom, voor ieder wat wils!

 

We zien u graag bij ons pannenkoekenhuis.

Pannekoekenhuis de Grebbeberg

Facebook
Instagram
Tiktok